Kroppsdel

Kiropraktorer er kjent for sin kompetanse på ulike plager i kroppsdeler som rygg og nakke. I tillegg har vi god utdanning og erfaring innen behandling av plager både i skuldre og armer, og bein. Kiropraktorer er primærkontakt for muskel- og skjelettplager i hele bevegelsesapparatet.

Våre behandlinger

Krystallsyke

Krystallsyke

Ved første anfall av krystallsyke blir mange kvalme, redde for hva det kan være, og redde for at det skal skje igjen. De som er aller verst rammet, sitter i venterommet med bøtte mellom knærne og går ustødige inn til behandlingsrommet.

Les mer
Severs sykdom

Severs sykdom

Severs sykdom kalles også Calcaneal apofysitt, og man tror det er en inflammasjon av området der akillessenen fester seg på hælen. Det er nettopp her smerten har sitt utspring (1).

Les mer
Plantar fascitt

Plantar Fascitt

Fotsmerte påvirker hverdagen i stor grad for alle som står og går mye i løpet av dagen. Plantar fascitt er definitivt noe som gir smerte. Enkelte yrkesgrupper må sykemeldes og mange må slutte med fritidsaktiviteter som gir hverdagen kvalitet

Les mer
Mortons nevrom

Mortons nevrom

Pasienter med Mortons nevrom har smerte i fremste del av foten. De har som regel også prikking eller nummenhet litt inn på foten der hvor 2. og 3. to møtes. Det kan komme ganske fort og kan skape stort ubehag i hverdagslivet, spesielt ved bruk av enkelte sko.

Les mer
Haglunds hæl

Haglunds hæl

Det er flere grunner til at mennesker opplever smerte på baksiden av helen. En av disse årsakene heter Haglunds hæl. Her får man smerte og en kul på baksiden av hælen, og det kan bli verre når man tar på seg sko som er litt harde.

Les mer
Akillesseneplager

Akillesseneplager

Det kan være mange forskjellige grunner til hvorfor folk opplever smerte på baksiden av leggene og rundt hælen. En veldig vanlig årsak er akillesseneplager, og dette er en av de mest vanlige overbelastnings-skadene (1).

Les mer
Piriformis syndrom

Piriformis syndrom

Piriformis syndrom er et ubehagelig og frustrerende problem som både menn og kvinner kan få. Piriformis er en muskel som går fra hofta til bekkenet dypt i setet, og man tror at dersom denne muskelen blir stram eller irritert, så kan de skape et press eller en irritasjon av isjias nerven som går rett ved siden av denne muskelen.

Les mer
Hofteartrose

Hofteartrose

Hofteartrose er en kronisk sykdom som gir leddsmerte, ømhet i hofteområdet og mindre bevegelighet i hofteleddet (1). Hofteartrose er mest vanlig blant eldre, og overvektige (2). Det er like utbredt blant kvinner som hos menn (3).

Les mer
Bekkenløsning

Bekkenløsning

Bekkenløsning er en diagnose som man kun får i Norge. Resten av verden kaller dette Pregnancy Related Pelvic Girdle Pain, og dette er en smerte som ofte vedvarer gjennom svangerskapet.

Les mer