Våre behandlinger

Vi hjelper deg tilbake mot ditt potensiale slik at du kan møte hverdagen med ny energi og yte fullt på jobb, trening og i familielivet.

Behandling tilpasset dine behov

På Life Kiropraktikk tilpasser vi behandlingen for å nå dine mål. Smerter og nedsatt bevegelighet kan gøre det vanskelig å jobbe, trene og det blir tyngre å starte en ny dag med iver og energi.
Vi hjelper deg tilbake mot ditt potensiale slik at du kan møte hverdagen med ny energi og yte fullt på jobb, trening og i familielivet.

Kiropraktorer er kjent for sin kompetanse på rygg og nakkeplager. I tillegg har vi god utdanning og erfaring innen behandling av plager både i skuldre og armer, og bein. 

Vår kiropraktor Karen Granlund har en 3-årig etterutdanning innen utredning og behandling av gravide og spedbarn/barn. Hun jobber tverrfaglig med barnelege, logoped og ammeveiledere.

I tillegg til rygg og nakkeplager, utreder og behandler vi forskjellige plager i hele kroppen. Plager vi ofte behandler er blant annet hodepine, svimmelhet, idrettsskader og ammeproblemer.

Om Life Kiropraktikk

På Life Kiropraktikk har vi fokus på helse, bevegelse og konstant forbedring. Vi har alle sjansen til å sette nye målsetninger vi kan jobbe mot. Enten det er eldre som vil kunne gå tur hver dag, idrettsutøvere som vil yte mer på sports-arenaen eller mennesker som vil frigjøre seg fra smerte og andre begrensninger som hindrer et aktivt liv der helse kan stå i fokus.
Ansatte hos Life Kiropraktikk