Kroppsdel

Kiropraktorer er kjent for sin kompetanse på ulike plager i kroppsdeler som rygg og nakke. I tillegg har vi god utdanning og erfaring innen behandling av plager både i skuldre og armer, og bein. Kiropraktorer er primærkontakt for muskel- og skjelettplager i hele bevegelsesapparatet.

Våre behandlinger

Bekken og Ryggplager etter fødsel

Bekken og Ryggplager etter fødsel

Både svangerskap og fødsel medfører store endringer for kvinner både på fysisk og mentalt plan. De kroppslige endringene er enorme, og selv om dette er naturlige prosesser, kan det medføre både smerte og problemer med å utføre daglige aktiviteter.

Les mer
Runners Knee

Runners Knee

Navnet Runners knee er et generelt navn for to vanlige belastningsskader av kneet. Det kan omfatte iliotibial band syndrom, eller patellofemoral smertesyndrom (PFS) (1)

Les mer
Meniskskader

Meniskskader

Meniskskader er en av de vanligste skadene blant idrettsutøvere. Funksjonsnedsettelsen som dette skaper er kritisk, og setter idrettskarrieren på hold til full rehabilitering er fullført (1)

Les mer
Legghinnebetennelse

Legghinnebetennelse

Legghinnebetennelse er et relativt vanlig problem i den aktive delen av befolkningen. Det antas at omtrent 35% av idrettsutøvere har eller kommer til å oppleve dette. Hos løpere vil opp mot 70% av utøvere kjenne på denne problematikken i løpet av karrieren (1).

Les mer
Jumpers knee

Jumpers Knee

Skader kan være utrolig frustrerende for idrettsutøvere. Det kan føre til at de ikke kan prestere på samme nivå som før, at treningsbelastningen må reduseres, og i enkelte tilfeller fører det til et lengre avbrekk fra treningen.

Les mer
isjias

isjias

Den største grunnen til isjias er prolaps i korsryggen, som hos mange er en del av aldersrelatert endringer (4, 5). Dette kan gi inflammasjon som påvirker isjiasnerven og igjen fører til smerte

Les mer
Tennisalbue

Tennisalbue

Tennisalbue, kalles også lateral epikondylitt, og er smerte som kommer fra yttersiden av albuen. På tross av navnet, forekommer ikke dette bare hos idrettsutøvere, men også andre mennesker som utsetter armen for mer belastning enn den tåler.

Les mer
Osteoartrose

Osteoartrose

Osteoartrose er en av de meste vanlig ledd lidelsene i hele verden (1). Det er mest vanlig i mennesker over 40 år, og det er en økning i antall mennesker som får det nå i forhold til tidligere. Dette er mye fordi befolkningen nå blir eldre (2).

Les mer