Ansatte

Våre ansatte har høy kompetanse innen kiropraktikk. For å bli kiropraktor i Norge må man gjennom en 5-årig universitetsutdannelse ved et universitet som er akkreditert av European Council on Chiropractic Education (ECCE).

Karen Granlund

Karen Granlund er fra Australia og har vokst opp nær Melbourne i Victoria. Hun fullførte sine studier i kiropraktikk ved New Zealand College of Chiropractic i 2007 og jobbet i flere tverrfaglige klinikker i Melbourne de neste 5 årene. I slutten av 2012 flyttet hun til Norge med mannen Per-Øyvind og datteren Grace som da bare var 5 mnd gammel. Hun har en spesiell interesse og høy kompetanse innen behandling av nyfødte/barn og gravide. Hun fullførte sin Diplomate in Clinical Chiropractic Pediatrics (DICCP) i 2012 og er en av de få kiropraktorer i Norge med denne 3-åringe etterutdanningen i pediatrisk kiropraktikk. Denne graden er internasjonalt anerkjent og organisert av International Chiropractic Association (ICA). Karen har tidligere blitt publisert i Journal of Clinical Chiropractic Pediatrics (JCCP) og har forelest internasjonalt om kiropraktisk pediatri.

Per-Øyvind Granlund

Per-Øyvind Granlund er født og oppvokst i Fredrikstad og forlot Plankebyen for å studerte kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney. Han fullførte den 5 årige utdannelsen i 2006 og dro hjem til Norge mens Karen gjorde ferdig sitt siste år i New Zealand. Etter fullført turnus i Norge i 2007, flyttet han tilbake til Australia og jobbet i en travel, tverrfaglig, familie orientert klinikk frem til slutten av 2012. I tillegg til en bred erfaring med gravide, barn og ungdom, har Per-Øyvind også drevet idrett på nasjonalt nivå og har dermed god forståelse for trening, forebygging og behandling av idretts-skader. Han vet hva som skal til for å holde kroppen i god form og prestasjons-nivået høyt. Den siste tiden har han tatt etterutdanning innen nevrologi, og har ekstra interesse og kompetanse innen utredning av hodepine og svimmelhet. Per-Øyvind holder gjerne foredrag om helse, idrett/kiropraktikk og prestasjon.