Ansatte

Våre ansatte har høy kompetanse innen kiropraktikk. For å bli kiropraktor i Norge må man gjennom en 5-årig universitetsutdannelse ved et universitet som er akkreditert av European Council on Chiropractic Education (ECCE).

Karen Granlund

Karen Granlund er fra Australia og har vokst opp nær Melbourne i Victoria. Hun fullførte sine studier i kiropraktikk ved New Zealand College of Chiropractic i 2007 og jobbet i flere tverrfaglige klinikker i Melbourne de neste 5 årene. I slutten av 2012 flyttet hun til Norge med mannen Per-Øyvind og datteren Grace som da bare var 5 mnd gammel. Hun har en spesiell interesse og høy kompetanse innen behandling av nyfødte/barn og gravide. Hun fullførte sin Diplomate in Clinical Chiropractic Pediatrics (DICCP) i 2012 og er en av de få kiropraktorer i Norge med denne 3-åringe etterutdanningen i pediatrisk kiropraktikk. Denne graden er internasjonalt anerkjent og organisert av International Chiropractic Association (ICA). Karen har tidligere blitt publisert i Journal of Clinical Chiropractic Pediatrics (JCCP) og har forelest internasjonalt om kiropraktisk pediatri.

Per-Øyvind Granlund

Per-Øyvind Granlund er født og oppvokst i Fredrikstad og forlot Plankebyen for å studerte kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney. Han fullførte den 5 årige utdannelsen i 2006 og dro hjem til Norge mens Karen gjorde ferdig sitt siste år i New Zealand. Etter fullført turnus i Norge i 2007, flyttet han tilbake til Australia og jobbet i en travel, tverrfaglig, familie orientert klinikk frem til slutten av 2012. I tillegg til en bred erfaring med gravide, barn og ungdom, har Per-Øyvind også drevet idrett på nasjonalt nivå og har dermed god forståelse for trening, forebygging og behandling av idretts-skader. Han vet hva som skal til for å holde kroppen i god form og prestasjons-nivået høyt. Den siste tiden har han tatt etterutdanning innen nevrologi, og har ekstra interesse og kompetanse innen utredning av hodepine og svimmelhet. Per-Øyvind holder gjerne foredrag om helse, idrett/kiropraktikk og prestasjon.

Robin isaksen

Robin Isaksen

Robin Isaksen kommer fra Siljan i Telemark. Han har bodd i Wales de siste 8 årene med sin kone og 3 barn. Robin avsluttet studiene sine i University of South Wales i 2021 og har arbeidet som Kiropraktor i en tverrfaglig klinikk i Risca i Wales etter studiene. Han har nå flyttet hjem til Fredrikstad for å jobbe som Kiropraktor her på Life Kiropraktikk. Robin er interessert i flere typer sport, og bruker mye av fritiden på lek med sine barn. Han har tatt etterutdanning innen akupunktur (dry needling) som kan ha god effekt på muskulære plager. Han har også hatt kurs innen Trykkbølge-behandling som kan ha god effekt på en rekke senebetennelser. Han tar også i bruk en del sportsteiping for komplementering av kiropraktorbehandlinger. Med disse behandlingsmetodene og god erfaring hjelper Robin med å lindre muskel- og skjelettplager.