Helseforsikring

Life Kiropraktikk har et godt forhold med alle de store aktørene, og i de fleste tilfeller fakturerer vi forsikringsselskapet direkte slik at pasienten ikke bør belemres med denne prosessen.

Dersom du har helseforsikring, kan du trygt be om å få time hos Life Kiropraktikk. Det gir det en rask undersøkelse, og personlig tilpasset, profesjonell behandling.

Helseforsikring kiropraktor

Helseforsikring blir mer og mer vanlig. Omtrent 500 000 nordmenn antas å ha det enten privat eller via arbeidsgiver. Med helseforsikring sikrer man seg tidlig undersøkelse og behandling. Det lønner seg både for arbeidsgiver og den ansatte dersom pasientene kan bli raskt bedre slik at sykemeldinger kan reduseres.

Hva dekker helseforsikringen?

Det er mange forskjellige typer helseforsikring, og dekningsgrader varierer. I tillegg til behandling dekker de fleste også billedundersøkelser som CT, røntgen og MR, og konsultasjon med legespesialister. Vi som kiropraktorer kan henvise til dette.

Life Kiropraktikk har et godt forhold med alle de store aktørene, og i de fleste tilfeller fakturerer vi forsikringsselskapet direkte slik at pasienten ikke bør belemres med denne prosessen. Det er imidlertid viktig at dere kontakter forsikringsselskapet så snart skaden oppstår og ber de sende en betalingsbekreftelse med et saksnummer til oss. Deretter kan dere bestille time hos oss direkte. I enkelte tilfeller, bestiller forsikringsselskapet time for dere.

Om Life Kiropraktikk

På Life Kiropraktikk har vi fokus på helse, bevegelse og konstant forbedring. Vi har alle sjansen til å sette nye målsetninger vi kan jobbe mot. Enten det er eldre som vil kunne gå tur hver dag, idrettsutøvere som vil yte mer på sports-arenaen eller mennesker som vil frigjøre seg fra smerte og andre begrensninger som hindrer et aktivt liv der helse kan stå i fokus.
Ansatte hos Life Kiropraktikk